SwitchBeach 2018

maandag 30 april 2018 15.34 uur | laatst gewijzigd: maandag 30 april 2018 16.39 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Na een succesvolle tweede editie, organiseert volleybalvereniging Switch Hooglanderveen op 6 en 7 juli opnieuw SwitchBeach. Voor dit weekend nodigt Switch Hooglanderveen haar buren - in de breedste zin van het woord - uit voor het strandfeest. Het hele Disselplein wordt weer volgestort met zand: een heel weekend beachvolleybal voor en door spelers in verschillende leeftijden en niveaus.

Vrijdagavond 6 juli is het Disselplein in Hooglanderveen het podium voor Switch BuurtBeach en zaterdag 7 juli barst het beachgeweld los bij SwitchBeach. Kortom: een weekend beachvolleybal voor en door volleyballers van alle leeftijden en van elk niveau. Meld je snel aan voor jouw beachtoernooi via www.switchbeach.nl!

Switch BuurtBeach - vrijdag 6 juli Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Switch BuurtBeach. Volleybalervaring is niet noodzakelijk. Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Maak een team van 4-6 spelers met familie, vrienden en/of buren, of een mix, en schrijf in op www.switchbeach.nl. Er mag 1  competitiespeler per team meedoen. Kosten: ? 7,50 per team.

SwitchBeach 2017 - zaterdag 7 juli Ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en wijde omgeving zijn op zaterdag welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. In drie verschillende categorie?n (Laag/Midden/Hoog) strijden zij om de prijzen. Het toernooi duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Kosten: ? 30,- per team.

Kijk op www.switchbeach.nl voor meer informatie en voor het aanmelden van een van de toernooien.