SUPER STARS 23 JUNI 2018

vrijdag 11 mei 2018 19.43 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 12 mei 2018 23.02 uur | auteur: Geurt Hilhorst

De Olympische Winterspelen zijn nog maar net achter de rug. De volgende Spelen staan er al weer aan te komen. Dit keer niet in Peongchang maar op het Willem Tomassen complex in Hooglanderveen. Geen schaatsen en skiën maar atletiek, roeien en fietsen.

 Na 3 jaar staat de Super-stars weer op de kalender. Op 23 juni 2018 is het weer zover. Aan de hand van een aantal bekende en gevreesde onderdelen voetbal, volleybal, fietsen, golf maar ook een aantal nieuwe onderdelen zal worden bepaald wie zich het Super-star team mag noemen. 

Dus schrijf je in voor de Super-stars!

Net als de voorgaande edities roepen we alle deelnemende teams weer op om een presentatie in elkaar draaien, waarbij ze een -al dan niet overdreven- voorstelling kunnen geven van hun eigen sportprestatie en de overige teams uitdagen. Het format is vrij te kiezen: het mag een promo-film zijn, een foto(sessie), een muziekclip, een ringtone, een twitteraccount, of wat dan ook. Als het maar digitaal wordt aangeleverd en op de super-stars site als download kan worden aangeboden of gelinked. Voor de meest originele inzending ligt een mooie prijs in het verschiet. Het gaat echter niet meetellen in de sportieve ranking: het blijft natuurlijk wel topsport.