Super-stars komen er aan !

vrijdag 11 mei 2018 21.54 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 11 mei 2018 23.03 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Op zaterdag 23 juni 2018 is het weer zover. De Super-stars wordt weer georganiseerd op het Willem Tomassen complex. Hoewel het fenomeen Super-stars zich niet in woorden laat vangen, kunnen we wel stellen dat de Super-stars eigenlijk gelijk staat aan een eendaagse combinatie van de Olympische Spelen, de Super-Bowl en een compleet WK voetbal. Het betreft een ongekend spannende competitie waarbij in teamverband op verschillende sportonderdelen punten behaald kunnen worden. Aan het einde van een intensieve dag worden alle punten verzameld en zal ten overstaan van een overvolle voetbalkantine het meest succesvolle dames- en herenteam worden gehuldigd.

Tijdens Super-stars kunt u zich als deelnemer de hele dag vermaken op het sportcomplex van de vv Hooglanderveen. De deelnamekosten voor deze gehele dag bedragen slechts 15 euro per persoon. De sportieve elementen beginnen om 09.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Tussendoor is er de gelegenheid om even te genieten van een lunchpakket dat aan alle deelnemers wordt uitgereikt. Tevens is een BBQ bij de prijs inbegrepen. Ook is het mogelijk om hiervoor een introducee uit te nodigen. Aansluitend is er een slotfeest, met muzikale begeleiding waarbij de winnaars van de Super-stars zullen worden gehuldigd.
 
Evenals de vorige editie zal een extra prijs beschikbaar komen voor de leukste, origineelste film van het team.Het format is vrij te kiezen: het mag een promo-film zijn, een foto(sessie), een muziekclip, een ringtone, een twitter-account, of wat dan ook. Als het maar digitaal wordt aangeleverd en op de super-stars site als download kan worden
aangeboden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website, www.super-stars.nlof bij de organisatie van het event. Opgeven en betalen gaan via de site.
 
Namens het Super-stars organisatie team, Marcel Wendel.