BEHOUD ONS HOEVELAKENSE BOS!

woensdag 16 mei 2018 09.34 uur | laatst gewijzigd: woensdag 16 mei 2018 16.38 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Het Hoevelakense Bos is ongekend populair. Geen wonder want je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Hoevelakers en ook veel mensen uit Nijkerk en Amersfoort genieten hier regelmatig van het historische bos en de prachtige natuur. Helaas is het Hoevelakense Bos niet zo groot en dreigt de grote toeloop het bos aan te tasten.

Als gemeente Nijkerk willen we dat niet laten gebeuren. Samen met liefhebbers en gebruikers van het bos uit Hoevelaken en omgeving willen we nadenken hoe we ons bos kunnen versterken en welke ruimte er in de omgeving van het bos is voor meer recreatie. Iedereen kan meedenken over de toekomst van het bos en haar omgeving. Op deze website leest wat het project inhoudt en hoe en wanneer u mee kunt doen. Heeft u al ideeën voor het bos en zijn omgeving? Laat het ons dan weten.
DENKT U MET ONS MEE?
 
8 JUNI: DAG VAN ONS HOEVELAKENSE BOS EN OMGEVING
Het project start op vrijdag 8 juni met de Dag van ons Hoevelakense Bos en omgeving.
U bent tussen 15.00 en 20.30 uur welkom op de kruising centrale as-Hoevelakense Boslaan-Veenwal (zie kaartje). U kunt die dag op een voor u geschikt moment naar het bos komen en ons vertellen hoe u de toekomst van het bos en zijn omgeving het liefste ziet. Om 20.00 uur sluiten we de dag af in het bos met een presentatie van de ideeën die binnen zijn gekomen.
Op 8 juni kunt u zich ook opgeven voor het werkteam van 12 mensen. Het werkteam bereidt de openbare ateliers voor waarin we de ontwikkelingsvisie en het uitvoeringsprogramma maken. Lees hier meer over het werkteam.
Kunt u niet komen? Op deze website kunt u vanaf 15 mei tot en met 10 juni ook uw ideeën kwijt.