MMC Infoavond hormoontherapie borstkanker patienten

maandag 15 oktober 2018 11.56 uur | laatst gewijzigd: maandag 15 oktober 2018 14.03 uur | auteur: Geurt Hilhorst

De poliklinieken Oncologie en Mammacare van Meander Medisch Centrum organiseren op woensdag 14 november een informatieavond hormoontherapie voor borstkankerpatiënten die adjuvant of palliatief hormoontherapie (gaan) gebruiken. Sprekers op deze avond zijn internist-oncoloog drs. Christa van Schaik, seksuologe drs. Nicolette Vermeulen, overgangs- en gewichtsconsulente Marieke Timmer en Monica Bronsgeest, ervaringsdeskundige en actief voor Borstkankervereniging Nederland (BVN).

Er zijn stands aanwezig van het Toon Hermans Huis, Borstkankervereniging Nederland, Pro Reva, Care for Women, verpleegkundig overgangsconsulenten en Complementaire zorg bij kanker. Ook is er gelegenheid voor lotgenotencontact.

De avond wordt gehouden in het Auditorium en Foyer van Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort. Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie/thee en kunnen de stands in de Foyer worden bezocht. Na afloop van het programma is er van 21.30 tot 22.00 uur gelegenheid voor een drankje en kunnen de stands opnieuw worden bezocht.

Toegang is gratis, wel graag aanmelden via hormoontherapieavond@meandermc.nl