ZWANGERSCHAPSYOGA in VATHORST

zaterdag 26 oktober 2019 15.16 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 26 oktober 2019 16.20 uur | auteur: Geurt Hilhorst

‘Mijn missie om jou in contact te brengen met je lichaam op een milde en liefdevolle manier.’ Graag stel ik me aan jou voor! Mijn naam is Sandra Welten, mama van Tijn en eigenaresse van Yoga Mission, een rustgevende plek in Amersfoort Vathorst waar je Zwangerschapsyoga en Herstelyoga na de bevalling kunt ervaren. Zwangerschapsyoga heeft mij tijdens mijn zwangerschap heel veel gebracht; rust, ontspanning, verbinding, voorbereiding maar ook om bewust even uit alle hectiek van het dagelijks leven te stappen en een uurtje tijd voor mezelf en de baby te nemen.

Vanaf 12 November aanstaande kun je elke dinsdagavond ontspannende zwangerschapsyogalessen volgen in Amersfoort Vathorst.
De focus ligt op je goed en fit voelen tijdens je zwangerschap en de connectie te maken met je lichaam en kind zodat je goed voorbereidt en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaat. Kom rust en ontspanning ervaren in deze bijzondere periode! Je leert effectieve houdingen, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken . De lessen worden elke dinsdagavond gegeven bij 'De Kamers' in Amersfoort Vathorst in een kleine groep, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd wordt.  
‘Neem tijd voor jezelf en ervaar rust, balans en flexibiliteit’ 
Wil je kennis maken en ervaren of Zwangerschapsyoga wat voor je is? Neem een kijkje op mijn website www.yogamission.nl en je bent van harte welkom voor een proefles.
Lieve groet, Sandra Welten. 
https://www.facebook.com/yogamission.nl/?modal=admin_todo_tour