WOW....WELPEN STARTEN WEER

zondag 27 augustus 2017 13.17 uur | laatst gewijzigd: zondag 10 september 2017 13.06 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Jongens en meiden tussen de 7 en 11 jaar die het leuk vinden om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, spelen mee met de welpen in de jungle! Bij Scouting St Jozef in Hooglanderveen en Vathorst komen de welpen bijeen op zaterdagochtend van 10.30 uur tot 12.30 uur. Bij mooi, droog weer zijn de kinderen te vinden in het bos, in de winter en bij regenachtig weer bij het scoutinggebouw aan de Andries van Altenalaan.

De welpen beleven allerlei spannende avonturen in de jungle: balspellen, bouwen met hout en touw, knutselen, koken en ontdekken. En een keer per jaar gaan de welpen samen met de andere speltakken van de groep op kamp: kamperen in een gezellige tent, buiten eten en super avonturen beleven!

Kennismaken met de welpen van Scouting St. Jozef? Zaterdag 2 en 9 september zijn er kijkochtenden. Schijf je zoon of dochter via www.scouting-stjozef.nl in en de begeleiding neemt contact op!

Op de website is ook informatie vinden over de andere speltakken van de groep. Want scouting biedt avontuur voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 21 jaar!