HALLO WEEN WALK 28 OKT

zaterdag 09 september 2017 12.27 uur | laatst gewijzigd: maandag 11 september 2017 14.47 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Op 28 oktober aanstaande hebben wij het voornemen om, in samenwerking met Stichting VeenPower, een heuse Halloween Walk in Hooglanderveen te organiseren. Onze gedachte is vanaf ongeveer 18:00 uur te verzamelen ergens rond het Disselplein, ben je nog niet geschminkt dan kunnen wij dat voor je doen voorafgaand aan de tocht. De Halloween Walk vertrekt om 19:00 uur en we zullen een vooraf uitgezette route volgen. Tijdens deze route ga je ………….euh nee……………daar zeggen we niets over mwhoehahahaha

 

Ben je 8 jaar of ouder en het lijkt je leuk om mee te doen aan een spannende spookwandeling? Geef je dan nu op en stuur een e-mail naar: veenpower@live.nl  onder vermelding van je naam, leeftijd en het onderwerp Halloween. Uitgebreide informatie over het programma ontvang je t.z.t via de mail.

Voor diegene die het gaafste verkleed is hebben we een leuke prijs!

Spreek af met je sportteam, klasgenoten of vriendjes en geef je op!

Om deze leuke avond voor de kinderen in goede banen te leiden zoeken wij vrijwilligers. Wilt u helpen bij het beveiligen van de route, schminken of als een spookfiguur ronddwalen stuur dan een mailtje naar: veenpower@live.nl onder vermelding van je naam, vrijwilligers voorkeur en het onderwerp Halloween. Wij zien uw hulp graag tegemoet!

Wij hebben er veel zin in, jullie ook?

Groet 

Judith, Frank, Debby en Sandra

i.s.m. Stichting VeenPower