SWITCH H1 - HUIZEN : 4-0

dinsdag 31 oktober 2017 11.16 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 31 oktober 2017 11.33 uur | auteur: Geurt Hilhorst

Met de rentree van hoofdcoach Frits Muller op de bank mocht Switch Heren 1 vrijdag 27 okt 2017 aantreden tegen de talenten van Huizen H2. Wat van tevoren als een moeilijke wedstrijd werd bestempeld, bleek uiteindelijk een makkelijke en verdiende overwinning voor de mannen uit Hooglanderveen. Waar mee de ongeslagen status voorlopig nog steeds intact blijft!

De 1e set begon nog een beetje haperend (0-5 achterstand), maar al snel kwam Switch beter in de wedstrijd. Onder aanvoering van een zeer sterk serverende Friso van den Heuvel werd de eerste set uiteindelijk met ruime cijfers (25-17) binnengehaald.

Waar in de tweede set een bevlogender Huizen werd verwacht, bleek de waarheid het tegenovergestelde. De pass van de bezoekers had wederom geen goed antwoord op de service van met name Friso (17x!) en reeg de ketsers aaneen. Deze set mocht zelfs met een zeldzame 25-07 als setstand bij de heren uit Hooglanderveen bijgeschreven worden.

Ook de derde set kende een gelijk beeld. Een stabiel spelend Switch kon net zoals in de voorgaande sets op een goed aanvallende Youri Schuur en Gerritvan Huffelen rekenen. Het werd opnieuw een makkelijke prooi voor Switch Heren 1, met 25-10.

In de vierde set (met onder andere Arno van Eekelen in het veld voor een zeer verdienstelijk spelende Ad van den Berg) was de concentratie in het begin van de set ver te zoeken. Gelukkig hadden de Huizenaren hun volleybalkwaliteiten deze avond thuis gelaten, waardoor ook deze laatste set met een makkelijke 25-17 werd binnengehaald.

Volgende week wacht na vier thuiswedstrijden op rij weer een uitwedstrijd, bij Voleem. Zeker geen makkelijke tegenstander, gezien de 3e plaats op de ranglijst. Kortom, een mooie wedstrijd om naar uit te kijken!