Hooglanderveen in blessuretijd naast Altior

Hooglanderveen in blessuretijd naast Altior 

Hooglanderveen heeft op de valreep een gelijkspel uit de wedstrijd tegen hekkensluiter Altior weten te slepen. Invaller Tijmen van Goethem knalde in de 94e minuut de bal, vanaf een meter of acht, keihard achter de kansloze doelman van Altior. Hooglanderveen startte niet op volle sterkte. Trainer Charles van Altena had niet de beschikking over de geblesseerden Yucel Yagli, aanvoerder Mehmet Kaya, Jasper van Nimwegen, Lars van de Grootevheen en Jelmar van Dijk. 

De ploeg uit Ter Aar profiteerde voor de rust tweemaal, door Tim Heikoop, van niet resoluut verdedigen aan Hooglanderveense zijde. In de 35e minuut bracht good-old Menno Bos de spanning terug in de wedstrijd door met een geplaatste bal de aansluitingstreffer te scoren.Na rust ging het moeizaam spelende Hooglanderveen op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel in de 58e minuut. Rick Voortman scoorde de 2-2, na goed voorbereidend werk van Menno Bos. 

Vier minuten later bestrafte de scheidrechter een licht duwtje van Jorin Bruins binnen de 16 meter op aanvoerder Tom van der Weijden. Dezelfde Van der Weijden liet vervolgens doelman Thomas Peters kansloos vanaf de strafschopstip. Lange tijd leek het erop dat de gasten drie punten rijker terug zouden keren naar Ter Aar. Maar in de vierde minuut van de blessuretijd kwam Hooglanderveen toch nog langszij dankzij de bevrijdende treffer Tijmen van Goethem.