LAAT ZE NIET IN DE KLUIS LIGGEN !

De stickers met het logo van de dorpspoorten zijn nog steeds beschikbaar! Vorig jaar bestond de Stichting Vrienden van Hooglanderveen 30 jaar, want in het jaar1992 werd de Stichting Zorg voor Ouderen opgericht. In 2010 kwam daar na het opgaan van de St. Josephparochie in een groter verband, de Parochiële Caritas (zonder bruidsschat) bij. Ook de Stichting Moo! Hooglanderveen sloot zich aan. De vernieuwde stichting heeft drie doelstellingen:

Zorg voor Ouderen

Het behoud en bevorderen van de dorpsidentiteit van Hooglanderveen en

Het behoud van het kerkgebouw van de St. Josephkerk.

In het kader van het 30jarig bestaan van de Vrienden werd uit het potje "Het behoud en bevorderen van de dorpsidentiteit van Hooglanderveen” een herdruk uitgevoerd van de al bestaande sticker van het logo van de dorpspoorten. Inmiddels zijn al honderden personen blij gemaakt met deze stickers.

Op “Kermisdinsdag”, 17 oktober in Houtrust, waren diverse afgevaardigden van organisaties, die iets kunnen betekenen voor senioren, aanwezig. Ook was namens de Stichting Vrienden van Hooglanderveen bestuurslid Gerard Brundel aanwezig. Hij schoof bij diverse tafels aan voor een praatje. Het leukste antwoord op zijn vraag: “Weet U wie de Vrienden van Hooglanderveen zijn” was; “Dat zijn we allemaal!” Ook deelde hij de stickers met het dorpspoortenlogo uit. Die vonden gretig aftrek.

De stickers zijn nog steeds beschikbaar. Laat ze niet ongebruikt in de kluis liggen! U kunt de stickers aanvragen door een mailtje met uw huisadres (straatnaam en huisnummer) te sturen naar vriendenvanhooglanderveen@hooglanderveen.net Standaard krijgt u 5 stuks in de brievenbus. Mensen van buiten het postgebied 3829 kunnen ook stickers aanvragen maar ze worden alleen bezorgd op een adres in Hooglanderveen. Bestuurslid Geurt Hilhorst (foto) verzorgt, net als het onderhoud van de echte dorpspoorten, de stickers. U kunt hem dus ook aanspreken over de stickers. Uiteraard het verzoek om de stickers niet ongevraagd op andermans eigendom te plakken. Voornoemd mailadres is alleen voor de stickers. Het mailadres voor alle andere zaken van de Stichting Vrienden van Hooglanderveen is info@stichtingvriendenvanhooglanderveen.nl