Motortoertocht Hooglanderveen stopt na 30 jaar!

In 1992 organiseerde Jos Severs de 1e motortoertocht in Hooglanderveen. De start was bij Houtrust en later bij ’t Houteveen. Na 5 jaar nam Bert van Dijk het stokje over. Vele deelnemers reden mee en het aantal groeide door. In 2003 kwamen Piet en Ada Kok erbij. Samen met Bert en Gerda werden prachtige tochten uitgezet. Door de vele motorliefhebbers werd het rijden in 1 lint wel lang. We gingen voor de veiligheid en daarom is Patrick Eggenkamp toegevoegd. Vele kronkelwegen wisten zij te vinden in Nederland maar ook net over de grens, in Duitsland.

Patrick is de webmaster. Hij heeft onze website www.toertochthooglanderveen.nl gemaakt en houdt het actueel. De inschrijving ging vanaf die tijd digitaal. Helaas zijn op vele dijken het rijden van groepen motoren afgesloten. Op mooie wegen is het veel drukker geworden. De organisatie heeft na de evaluatie besloten om na 30 jaar te stoppen met het uitzetten van de toertochten. Eens moet je stoppen en die tijd is nu gekomen!

 Dank aan de vele deelnemers die met ons meereden. Dank aan een ieder die zijn/haar steentje in die 30 jaar heeft bijgedragen. De organisatie heeft ieder jaar met veel plezier de tochten uitgezet. Het is nu klaar! Wij zijn blij dat we altijd weer veilig in Hooglanderveen zijn thuis gekomen. Wij stoppen er mee. Dank voor de vele ontmoetingen en gezelligheid.Sportieve groeten van Bert en Gerda, Patrick, Piet en Ada.