STICKER LOGO "HOOGLANDERVEEN" is binnen en kan eruit!

Er liggen 2000 stickers met het logo van de dorpspoorten klaar. Het betreft een actie van de Vrienden van Hooglanderveen. Het behoud van het dorpskarakter en identiteit, alsmede promotie van ons dorp, is een van hun doelstellingen. Het is mede t.g.v. van hun dertig jarig bestaan. 

In 1992 werd de Stichting Zorg voor Ouderen opgericht. Tien jaar geleden ging deze stichting over in de Vrienden van Hooglanderveen. Door het einde van de zelfstandigheid van de Sint Josephparochie werd ook het behoud van het kerkgebouw St. Joseph ten doel gesteld. Tevens ging de Stichting Moo! Hooglanderveen in de vernieuwde stichting op. 

De sticker is verkrijgbaar voor Hooglanderveense adressen (postcode 3829). Stuur een mail naar vriendenvanhooglanderveen@hooglanderveen.net met uw adres (straat+ huisnummer) en het aantal gewenste stickers (max 5 ) en u krijgt ze thuis bezorgd. Uw mail wordt vernietigd en zeker niet gebruikt voor andere doeleinden. De stickers zijn GRATIS, maar men kan altijd een vrijwillige bijdrage storten op bankrekening NL15 RABO 0123 1037 46 ten name van de Stichting Vrienden van Hooglanderveen.

Wilt u liever niet mailen doe dan een briefje of een lege envelop (zonder postzegel)  met uw adres en gewenste aantal stickers (max. 5) in de postbus van de Vrienden van Hooglanderveen, dit is Bornberg 47, 3825re Amersfoort. Dit is de groene buiten brievenbus van 't Duysthuisje bij de autoingang.
EN PLAK DE STICKERS NIET ONGEVRAAGD OP ANDERMANS EIGENDOM